Variert

Markedsdag til støtte for ADRA Hjelpeaksjon 2023

Årets «Hjelpeaksjon 2023» som ADRA Norge gjennomfører har tema: «Håpet er på skolen». Landet som er i fokus er Niger i Afrika. Denne aksjonen er landsomfattende, årlig og et samarbeid med ADRA Norge og NORAD, direktoratet for utviklingssamarbeid i Norge. Ønsket er å skape håp i en lidende verden.

Uforglemmelige dager på Vegårtun

Helgen 28. april til 1. mai er dager vi aldri kommer til å glemme! Badet i sollys, kantet med kjølige vindpust, var scenen satt for en aktiv, varm, sosial og åndelig fest for hver og en fra Arendal Adventist menighet som møtte fram for tre deilige dager på Vegårtun leirsted.

Musikkaften i Adventistkirken

På fredag kveld, 24. mars var alle lysene tent i kirkesalen. Den hyggelige stemningen fikk gjenskinn i vinduene og fikk ekko fra stjernehimmelen utenfor. Musikken talte til hver og en som var møtt frem! Gry Haugen var sang-gjest i Arendal Adventistkirke klokken 19:00 på fredag kveld. Flere besøkende hadde funnet plass i benkeradene. Lave stemmer …

Musikkaften i Adventistkirken Les videre »

Julekonsert 2022

Årets julekonsert finner sted fredag 2. desember klokken 19:00. Programmet innledes med julemusikalske hilsener fra mange land. Deretter kommer julesyngespillet «Den store konge» laget av Mons Ledin Takle og Trygve Bjerkheim. Syngespillet fremføres med menighetskor, jentekor, barnekor, duetter og solo. Det blir også flere gode felles julesanger med julens glade budskap. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til grønn buffet

Kurs i grønn og klimavennlig matlaging. Kos deg i hyggelig samvær med kyndig veiledning. Nyt velsmakende og sunne matretter. Sett deg inn i fordelene ved grønn mat. Kanskje vi kan finne noen gode løsninger. Dato er tirsdager, 19. okt, 9. nov og 14. des. Tidspunkt er kl. 18:00 – 21:00 og sted er Adventistkirken, Tangen …

Velkommen til grønn buffet Les videre »