Sang og musikkgudstjeneste

Sang og musikk er et verdifullt felt for Det Gode Liv, både for å delta med sang og spill og for å lytte. Det gjør godt for humøret, helsen og fellesskapet. Bibelen er da også rik på slike eksempler og anbefalinger om å synge og spille for Herren.

I Adventistkirken er vi også glade for fellesskap i sang og musikk. Lørdag 11. mars kl. 12:00 blir det en sang og musikkgudstjeneste med kor, grupper, solister, fellessanger og andakt.

Temafeltet har med våren å gjøre, tiden da vi årlig får oppleve at mørketiden skiftes ut med et stadig sterkere lys. Dette gjør godt for naturen og for oss. Spillet mellom lys og mørke er derfor også et kjent bilde fra Bibelen idet vi midt i tunge tak og tunge tider kan få oppleve lys, fred, mening og håp. Sangene i programmet bruker disse bildene med ønsker om gode dager og solglans også i åndelig betydning.

Alle er hjertelig velkommen til en glad Sang- og Musikk-Gudstjeneste.

Foto: Torbjørn Fors.