Julekonsert i Adventistkirken

Lørdag 9. desember klokken 12:00 er det julekonsert/gudstjeneste. Opplev julens sanger om fred, glede, håp og lys i vinterens mørke tider. Det blir kor, grupper, duetter, soloer og fellessang. Alle hjertelig velkommen!

Fotballcupen i Mjøndalen 2023

Fotballcup 2023 var en gøy og fin opplevelse som har blitt en tradisjon for oss ungdom i Arendal menighet. Denne dagen har vi vært sammen og delt smil, masse heia rop og ligging i gresset etter mange kamper på rad.

Sammen i sangen 17. november

Hjertelig velkommen til en kveld med sang og musikk, hvor det er mulighet å ta del i sang og lytte til sang å musikk. Tidspunktet er klokken 19:00. Kveldens gjester i «Sammen i Sangen» er familien Corpuz med venner.

Praising God through music

Praising God through music is a special way to celebrate the Sabbath with family and friends at church. During the «Sammen i Sangen» last Friday, we were fortunate to be led by Vidar Hovden in worship with beautiful and heartwarming songs. Songs that helped express worship and gratitude to God. We felt so blessed by the messages of the songs and are looking forward to more events like this in the future.

Sammen i sangen 6. oktober

Er du glad i sang og musikk? Fredag 6. oktober klokken 19:00 er det igjen mulighet å ta del i sang. Kveldens gjest i «Sammen i Sangen» er Vidar Hovden. Til daglig arbeider Vidar i NBI (Norsk Bibelinstitutt) som leder og elsker musikk og sang. Alle er hjertelig velkomne!

Markedsdag til inntekt for ADRA

Søndag 3. september 2023 arrangerte Adventistkirken i Arendal en hyggelig markedsdag til inntekt for ADRA og årets hjelpeaksjon. Menighetens medlemmer samarbeidet om å lage i stand en flott dag og det ble det virkelig. Småspeiderne møtte også opp på markedsdagen.

Markedsdag til støtte for ADRA Hjelpeaksjon 2023

Årets «Hjelpeaksjon 2023» som ADRA Norge gjennomfører har tema: «Håpet er på skolen». Landet som er i fokus er Niger i Afrika. Denne aksjonen er landsomfattende, årlig og et samarbeid med ADRA Norge og NORAD, direktoratet for utviklingssamarbeid i Norge. Ønsket er å skape håp i en lidende verden.

Uforglemmelige dager på Vegårtun

Helgen 28. april til 1. mai er dager vi aldri kommer til å glemme! Badet i sollys, kantet med kjølige vindpust, var scenen satt for en aktiv, varm, sosial og åndelig fest for hver og en fra Arendal Adventist menighet som møtte fram for tre deilige dager på Vegårtun leirsted.