Et lite kort fra …

Det finnes mange forskjellige kort vi kan gi hverandre; bursdagskort, julekort, bryllupskort og kort som viser oss steder vi har vært på. Det finnes små kort, store kort, kort som gir lyd fra seg. Det finnes kort med flotte bilder av dyr og blomster, men også kort med en enkel skrift som: «God bedring», «Jeg savner deg» og «Til min elskling».

Kort

Alle kort har et budskap til den som får det. Spørsmålet er om jeg tar imot det.

Jeg husker at jeg fikk et kort fra min kone, et kjærlighetskort. Det var i rosa og skrevet med enkel hvit skrift: «Jeg er din …». Det håndskrevne på den andre siden utdypet denne lille setningen på forsiden.

Jeg tror Gud sender «kort» til oss mennesker med teksten «Jeg er din …» hver dag, og hvis vi snur på kortet tror jeg vi kan lese følgende:

«Vær ikke redd, for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd.» (Jesaja 41:10).

Spørsmålet er bare om vi tar imot den kraften og kjærligheten som ligger i de ordene. La oss ta vare på hverandre og ta imot det Gud vil si til oss i året som ligger foran oss.