Er det noen som elsker meg?

Finnes det noen som bryr seg om meg som den jeg er? I dagens travle samfunn er vel dette et spørsmål som ofte kommer opp hos de fleste mennesker. Vi er alle forskjellige, men vi er alle mennesker og vi er skapt av Gud. En som har skapt meg til den jeg er, er vel også den rette å gå til for å få svar på disse spørsmålene.

I dagens travle samfunn er vel dette et spørsmål som ofte kommer opp hos de fleste mennesker. Vi er alle forskjellige, men vi er alle mennesker og vi er skapt av Gud. En som har skapt meg til den jeg er, er vel også den rette å gå til for å få svar på disse spørsmålene.

Vi har nok alle en eller annen gang hørt, eller selv lest, det som står i Bibelen i Johannes evangelium kapittel 3 vers 16:

«For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.»

Er dette noe for meg? Svaret er ja, det er for alle! Det spiller ingen rolle om du er et rødt lite eple eller om du er et grønt ett. Du er kanskje et eple som er støtt og som begynner å få brunfarge. Du ser kanskje fin ut på utsiden, men inni er du markspist?

Epler

Løfter om Guds kjærlighet

Jeg liker å søke i Bibelen etter løftene fra Gud. La meg få dele noen løfter som handler om at Guds kjærlighet er for alle!

Matt. 11:28: «Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, så vil jeg gi dere hvile.»

1 Tim. 2:3-6: «Dette er rett og godt for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og lære sannheten å kjenne. For det er en Gud og en mellommann mellom Gud og mennesker: mennesket Kristus Jesus, som gav seg selv som løsepenge for alle

Titus 2:11: «For Guds nåde er blitt åpenbart for å gi frelse til alle mennesker.»

Det finnes altså en som elsker meg, en som bryr seg om meg som den jeg er. Spørsmålet er da, når jeg leser i Joh. 3:16: Tror jeg på han og har jeg tatt imot han?