Speidervigsel

Lørdag den 27. mai var det ikke bare sommeren som viste seg i menigheten. Også speiderne i Adventistkirken i Arendal ønsket å ha speidervigsel, for å presentere hva de hadde lært og gjort denne våren.

(Hold musen over bildene for å pause avspilling, klikk høyre og venstre pil for å bla frem og tilbake, eller flytt musen vekk fra bildene for å gjenoppta automatisk avspilling.)

Speiderlederen introduserte alle barna og delte ut speiderskjerf og HF-merker i svømming. De 8 speiderne viste oss hvordan man lager pagodebål, førstehjelp og hvordan man kan feste to stokker sammen så de holder godt.

Menigheten fikk også lære seg å knytte en båtmannsknute med sidemann. Hadde en problem var det bare å rekke opp hånden så kom en speider og viste hvordan en skulle få det til.

To av speiderne gjennomførte også et stykke på piano, som menigheten fikk høre. Det var en flott gudstjeneste og velsignet sabbat. Tusen takk til flinke speidere!

Hilsen Amanda Fors