Speiderleir i Søgne

Dette var året da speiderne i Arendal Adventistkirke skulle på leir for første gang. Alle 8 speidere ville bli med og i år ble ikke reisen den lengste. Tema for speiderleiren i Søgne 22-29 juli var «The amazing speider-mann». Det var inspirerende taler av Marita Andersen og Simen Trolsrud. De delte historier fra bibelen og hvordan en speider er.

(Hold musen over bildene for å pause avspilling, klikk høyre og venstre pil for å bla frem og tilbake, eller flytt musen vekk fra bildene for å gjenoppta automatisk avspilling.)

Det var en kjempeflott speiderplass med gode badmuligheter, mye mosjon/gåing … og et flott fellesskap speidere/ledere. Blant de mange aktiviteter var kano/kajakk, klatring, båtturer i den flotte Sørlandsskjærgården og aktivitetsdag på «Høyt og lavt» – en stor klatrepark i Kristiansand. Det var ca 280 speidere/ledere fra Tromsø til Kristiansand pluss en tropp fra Litauen.

Penger som vi samlet inn på markedsdagen på torsdagen gikk til speiderarbeidet i Litauen. Det var også en spesiell leir, hvor vi lagde mat i et fjøs, i en tildelt binge. Det fine været ga oss ikke lov å ha åpen ild ute. Takk til alle mine speidere/hjelpeledere i troppen min og alle gode minner sammen med andre speidere/ledere.