Speiderleir i Søgne

Dette var året da speiderne i Arendal Adventistkirke skulle på leir for første gang. Alle 8 speidere ville bli med og i år ble ikke reisen den lengste. Tema for speiderleiren i Søgne 22-29 juli var «The amazing speider-mann». Det var inspirerende taler av Marita Andersen og Simen Trolsrud. De delte historier fra bibelen og hvordan en speider er.

(Klikk på bildene for stor versjon, deretter klikk på pil til høyre venstre for bildene for å bla frem eller tilbake. Klikk på krysset for å lukke visning med stort bilde. Foto: Torbjørn Fors.)

Det var en kjempeflott speiderplass med gode badmuligheter, mye mosjon/gåing … og et flott fellesskap speidere/ledere. Blant de mange aktiviteter var kano/kajakk, klatring, båtturer i den flotte Sørlandsskjærgården og aktivitetsdag på «Høyt og lavt» – en stor klatrepark i Kristiansand. Det var ca 280 speidere/ledere fra Tromsø til Kristiansand pluss en tropp fra Litauen.

Penger som vi samlet inn på markedsdagen på torsdagen gikk til speiderarbeidet i Litauen. Det var også en spesiell leir, hvor vi lagde mat i et fjøs, i en tildelt binge. Det fine været ga oss ikke lov å ha åpen ild ute. Takk til alle mine speidere/hjelpeledere i troppen min og alle gode minner sammen med andre speidere/ledere.