Julekonsert i Arendal Adventkirke

Kvelden 22. november ble det arrangert julekonsert i Adventkirken i Arendal. Det var mange som hadde tatt turen denne regnfulle høstkvelden til vår nye kirke for å komme i julestemning. Monica de Lange og May Karin Holanger ledet oss igjennom denne musikalske kvelden. I løpet av kvelden fikk vi høre innslag fra de fleste verdensdeler, både Europa, Asia, Afrika og Sør Amerika var representert.

Store og små var involvert i alt fra klokkespill til solosang. Julekoret Adventsangerne i matchende outfit ledet oss igjennom tradisjonsrike julesanger og allsang. Etter konserten var det pyntet og ordnet i stand i restauranten nede med både julekaker, klementiner og gløgg. Det var koselig å se kirken vår så full av både besøkende og medlemmer. God adventstid til dere alle.


(Foto: Torbjørn Fors)