Speidertur til Oggevatn!

Fredag 17. juli ble det speidertur til sjøen Oggevatn. Et flott sted med gapahuker og mulighet for bad, kanotur, fiske fra land og i rodd båt. Det ble grilling av pinnebrød, pølse og pannekaker med ferske blåbær over en liten ild. Gapahuken ble fint pyntet med små lys. Fisk til middag ble det ikke denne gangen, tross at noen av speiderne stod opp kl. 06:00 for å prøve fiskelykke med båt. Vi håper på bedre fiskelykke neste gang. Det ble ulike aktiviteter, hvor samarbeid var ett nøkkelord.

Vi delte og pratet om løfter i bibelen. Et løfte jeg delte var et Jesus sier til oss og vi finner i Joh 14,1-3: «La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg sakt dere det. For jeg går for å gjøre i stand et sted for dere. Og når jeg er gått bort og har gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er».

Jesus kommer tilbake og vil være sammen med oss!