Markedsdag til støtte for ADRA Hjelpeaksjon 2023

Årets «Hjelpeaksjon 2023» som ADRA Norge gjennomfører har tema: «Håpet er på skolen». Landet som er i fokus er Niger i Afrika. Denne aksjonen er landsomfattende, årlig og et samarbeid med ADRA Norge og NORAD, direktoratet for utviklingssamarbeid i Norge. Ønsket er å skape håp i en lidende verden.

Innsamlingen forgår med besøk av bøssebærere på dør, og diverse arrangement i løpet av høsten. Søndag 3. september mellom klokken 13:00 og 15:00 er du velkommen til markedsdag ved kirken vår. Alt som kommer inn vil gå til ADRA Norges «Hjelpeaksjon 2023». Du vil bidra til at barn og familier får tryggere liv med tilgang til utdanning og mulighet for å bidra aktivt i sine lokalsamfunn. Om lag 10% av det som samles inn brukes hvert år til nødhjelp i katastrofeområder verden over.

Takk for din støtte og VIPPS nummer til ADRA Norges lokallag i Arendal er #5320011

Klikk på de tre bildene ovenfor for å se dem i full størrelse. De to siste bildene viser Hjelpeaksjonsbladet for 2023. Klikk her for å laste ned Hjelpeaksjonsbladet som PDF.