Sammen i sangen med Else og Bjørn

Fredag kveld 19. januar var en kveld vi hadde gledet oss til! Vi hadde skuffet snø i over to uker, og en Sabbatskveld med musikk til tanke og glede var noe alle hadde behov for!

Og da vi kom opp kirketrappen, og kjente varmen, så levende lys og vennlige smil, da satte vi oss ned med gode forventninger.

Else og Bjørn Haugen har vært på besøk før, men da med sang-gruppen, «Levende Liv», som ledes av Else. Vi gledet oss til en helt spesiell kveld med musikk og tanker.

Det ble en fin blanding med solo sang, duett sang, og felles sanger – noen gamle, noen nye. Else satte ved key-borden sin og mikrofon, og både hun og Bjørn ledet oss på en varm og uformell måte.

Musikken var vakker, både piano og sang, men budskapet var også tydelig, med tanker og refleksjoner for den tiden vi lever i. Det var slik at mann kunne gjerne fortsatt en god stund til da siste tonen forsvant.

Men freden, og de gode tankene fulgte oss ned trappene til underetasjen, der samtalen fortsatte over «noe å bite i» og litt å drikke.

Takk til Else og Bjørn for en herlig musikk kveld. Og takk til Madelene for initiativet.

Og for nydelig kake!

Vi gleder oss til neste gang.