Studiemuligheter på sørlandet 2010

Studiemuligheter på sørlandet 2010 Skal du studere til høsten? Ønsker du herlige naturopplevelser og et åndelig felleskap? Det finnes flere spennende studieplasser i Arendal, og vi i Arendal Adventkirke ønsker deg hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å ta imot studenter fra det ganske land, og vi vil ta varmt imot deg!

Supre steder å studere

Sørlandet 2010. Foto: Torbjørn Fors

Sørlandsbyene er selvfølgelige og supre steder å studere, Grimstad har fått en ny flott campus med start høsten 2010. På nettsiden til Universitetet i Agder finner du en fin oversikt over studietilbudet i Arendal, Grimstad og Kristiansand for skoleåret 2010 og fremover. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe!

Hilsen Torbjørn Fors, forstander i Arendal Adventkirke. (Foto: Evelina Fors)