Tur på skøytebanen

Søndag 22. november, bød på strålende sol og 3 minus grader i luften. Det var en perfekt dag til å ta på seg skøytene, for første gangen på denne tiden av året. Arendal har fått et flott anlegg (Arendal og omegn kunstisbane) og det var åpningshelgen for allmennheten. Det ville vi i Adventkirken i Arendal være med på (SABU gruppen). Vi møtte opp små og store for å utfordre balansekunsten med eller uten hjelpemidler på isen.

(Klikk på bildene for stor versjon, deretter klikk på pil til høyre venstre for bildene for å bla frem eller tilbake. Klikk på krysset for å lukke visning med stort bilde.)

Rundetidene på den store banen slo vel ikke noen rekorder som ble loggført i klubbhuset, men det får bli neste gang. Det var herlig å se når noen nybegynnere først prøver å stå sammen med sin «Penguin venn» og etterpå sier – «Jeg vil prøve uten…». Denne søndagen fikk jeg ta del i mye glede, følelse av mestring og herlig fellesskap.

Vår reise gjennom livet kan føles som en blankpolert is hvor man sliter med at få «skøytene» til gå i den retningen du vil. Da er det flott at man kan få støtte/drahjelp, og ikke minst hjelp til å komme seg på beina igjen etter et fall.

Takk til alle som var med og gjorde det til en flott dag, både store og små!

Hilsen Torbjørn Fors