Menighetsdag på FMU-huset

Lørdag 28. januar ble det en sabbat litt utenom det vanlige. Bibelstudium og gudstjeneste ble holdt på FMU-huset i Grimstad. Dagen startet med et interessant bibelstudium om et tema omkring Den hellige ånd. Etter en hyggelig allsang falt blikkfanget på et gulv med ulike oppmerkede områder. Vi fikk vite at dette skulle forestille et lite spillebrett der barna skulle få være «spillebrikker».

(Hold musen over bildene for å pause avspilling, klikk høyre og venstre pil for å bla frem og tilbake, eller flytt musen vekk fra bildene for å gjenoppta automatisk avspilling.)

Steinar Jose Andersen, et av barna som var med under dagen skriver:

«Torbjørn ledet gudstjenesten og alle barna var med. Torbjørn lagde det sånn som en stor lek for barna og noen av de voksne var med og deltok. Noen leste i bibelen, en fortalte om hvordan han ble adventist, andre fortalte sitt favoritt vers, og den siste fortalte om bønnesvar. Vi koste oss med god mat, gøy lek og godt fellesskap! Vi hadde også et felles puslespill. Vi klarte til slutt og pusle puslespillet! Vi hadde en veldig gøy sabbat!»

Før alle gikk hvert til sitt, sang vi og Per de Lange holdt en avslutnings andakt.

Hilsen fra Evelina Fors og Steinar Jose Andersen.